OBVESTILO: Uporabnike pitne vode iz dela Župelevca, Vrhja, Slogonskega, Rakovca, Jereslavca, Kapel in Podvinja obveščamo, da bo v četrtek, 9. 7. 2020, ponekod do popoldanskih ur motena dobava pitne vode zaradi polnjenja vodovodnega sistema po vzdrževalnih delih.

Uporabnike pitne vode iz Križ obveščamo, da od 6. 7. 2020 do preklica velja omejitev rabe pitne vode.

Uporabnike iz Vitovca obveščamo, da bo med 6. 7. in 10. 7. 2020. med 8. 00 in 14.00 uro občasno motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Vsa obvestila, vezana na delovanje Komunale Brežice, v času ko veljajo še nekateri ukrepi povezani s COVID-19, najdete tukaj. ZAPRI

Eko jelka krasi staro mestno jedro Brežic

Otroci iz vrtcev in osnovnih šol v Posavju so izdelali unikatne okraske iz odpadnih lončkov. Po mesecu zbiranja odpadnih lončkov in  izdelovanja unikatnih okraskov so otroci iz vrtcev in osnovnih šol v Posavju zavihali rokave ter se v starem mestnem jedru Brežic lotili krasitve novoletne jelke. Okrašena z raznolikimi in pisanimi izdelki iz recikliranega materiala prav gotovo pritegne poglede vsakega mimoidočega.

Za praznično okrasitev jelke z ekološko noto smo se odločili v našem podjetju, v sodelovanju z Občino Brežice. Veseli smo, da so se vzgojitelji in učitelji tako prijazno odzvali našemu povabilu. Vsem, predvsem pa našim najmlajšim, smo pokazali, da lahko brez velikih finančnih sredstev ustvarijo nenavadne okraske in s tem hkrati prispevajo tudi k varovanju okolja. Otroci  iz vrtca Mavrica Brežice, vrtca pri OŠ Pišece, vrtca Bizeljsko, OŠ Brežice, vrtca in OŠ Cerklje ob Krki so bili navdušeni nad tem, da so lahko sami pripomogli k okrasitvi novoletne jelke v centru mesta.


« NAZAJ NA SEZNAM

Preberite tudi...

images.

Omejitev rabe pitne vode na vodovodnem sistemu Križe

Objava: 06.07.2020

Od vključno 6. 7. 2020 do preklica velja omejitev rabe pitne vode na območju vodovodnega sistema Križe.

65652971_fp-xl

Urnik svetovalne pisarne MKČN za mesec julij

Objava: 30.06.2020

Objavljamo urnik delovanja svetovalne pisarne MKČN za mesec julij. Svetovalna pisarna v Brežicah deluje na novi lokaciji - Centralna čistilna naprava Brežice.

exclamation-001

Obvestila o procesu dela v času epidemije korona virusa

Objava: 30.03.2020

Vsa obvestila na enem mestu

IMG_20200330_093253

Prepoved uporabe igral na javnih površinah v času epidemije

Objava: 30.03.2020

Do nadaljnjega je prepovedans uporaba igral na javnih površinah.

unnamed

Informacije s hrbtne strani položnice

Objava: 06.02.2020

Preberite aktualno

Komunala Brežice d.o.o. 2020 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko