Komunala Brežice na 3. mednarodni konferenci krožnega gospodarstva

Petra Grajžl je predstavila Komunalo Brežice Na 3. mednarodni konferenci krožnega gospodarstva je Petra Grajžl, ki je zastopala Komunalo Brežice, predstavila primere dobre prakse pri ravnanju z odpadki, s čimer smo v šestih letih zmanjšali količino odloženih odpadkov na odlagališča za 96 % in povečali ločeno zbrane odpadke za 105 %.
Poleg Komunale Brežice so na panelu sodelovali še evropski poslanec dr. Igor Šoltes, generalna direktorica Direktorata za okolje v okviru MOP mag. Tanja Bolte, direktor družbe Snaga Janko Kramžar, direktor družbe Simbio Marko Zidanšek, vodja oddelka za ravnanje s surovinami v podjetju Kostak dr. Primož Gabrič, Igor Kos z Inštituta Wcycle Maribor in dr. Luka Juvančič z Biotehniške fakultete v Ljubljani.


Avtor fotografij: Peter Pavlovič


« NAZAJ NA SEZNAM

Preberite tudi...

263

MOTENA DOBAVA VODE ZARADI OKVARE NA MLADINSKI ULICI V BREŽICAH

Objava: 24.05.2018

Uporabnike ulic: Ulica kozjanskih borcev, Šubičeva ulica ter Mladinska ulica obveščamo, da se bo odpravljanje obsežnejše napake na vodovodu na Mladinski ulici v Brežicah, zavleklo še najmanj do 17:00 ure..

voda

OBVESTILO o pričetku obnove vodovoda na Bizeljski cesti v Brežicah

Objava: 10.04.2018

Obveščamo vas, da se dela na vodovodu na Bizeljski cesti v Brežicah nadaljujejo v mesecu maju, zaradi česar bo občasno motena dobava v ulicah v Brežicah!

nevarni odpadki

Akcija zbiranja nevarnih odpadkov

Objava: 04.05.2018

Vabljeni, da prinesete nevarne odpadke v soboto, 5. maja 2018, pred NC Intermarket Brežice, Hala 1.

Zajeta slika

NOVOST- spletni portal eKOMUNALKO

Objava: 04.05.2018

Od sedaj naprej lahko uporabniki komunalnih storitev kar preko spleta preverite vaše položnice, oddate stanje na vodomerju, skratka imate celovit pregled nad svojim odjemnim mestom.

201804

Obvestila s hrbtne strani položnice za mesec april

Objava: 03.05.2018

Preberite aktualna obvestila.

Komunala Brežice d.o.o. 2018 - vse pravice pridržane | O piškotkih