OBVESTILO: Uporabnike pitne vode iz Razlagovega brega na Čatežu ob Savi obveščamo, da je danes, 19. 7. 2024, do predvidoma 13.30 ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

Uporabnike pitne vode iz ulice Ob potoku v Brežicah obveščamo, da bo v ponedeljek, 22. 7. 2024, med 7.00 in 10.00 uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Objavljeno je obvestilo o racionalni rabi pitne vode na območju VS Bizeljsko in Križe.

DO PREKLICA ODVOZ BIOLOŠKIH ODPADKOV NA DOLOČENIH OBMOČJIH OBČINE BREŽICE IZJEMOMA V POPOLDANSKEM ČASU
Uporabnike obveščamo, da bomo do nadaljnjega, zaradi okvare komunalnega vozila, odvoz bioloških odpadkov na določenih območjih občine Brežice izvajali v popoldanskem času. 
Lepo prosimo, da zabojnike pustite na prevzemnih mestih dlje kot običajno (vsaj do 22. ure) oz. da pred vračilom na mesto preverite, če je zabojnik izpraznjen.

  ZAPRI

Komunala Brežice v letu 2024 ena izmed naboljši inovatorjev v Posavju

Priznanje inovatorki Petri Grajžl sta podelila g. Gorazd Pfeifer, predsednik Posavske gospodarske z Med najboljšimi inovatorji v Posavju v letu 2024 je tudi Komunala Brežice, in sicer je prejela bronasto priznanje za inovacijo Dinamični Intrakom – sistem interne komunikacije v podjetju. Inovatorja sta Petra Grajžl in Aleksander Zupančič.

Inovacija Sistem interne komunikacije v podjetju Komunala Brežice rešuje izzive v interni komunikaciji podjetja, ki je steber poslovanja podjetja. Gre za sistemsko, celovito in prilagodljivo rešitev izzivov internega komuniciranja.

Sistem poleg običajnih komunikacijskih kanalov (sestankov, mailov, ipd.) vključuje še 16 drugih kanalov komunikacije v podjetju, kot so: mesečni interni informator, zbori zaposlenih, komunalne pozitivke, socialno omrežje, izbor Naj delavca, naj sodelavcev in eko junakov, razvojni razgovori, knjiga idej, voščilnica in darilna kartica ob rojstnih dnevih zaposlenih, dobrodošlica ob prihodih in odhodnica ob odhodih, stena ponosa, komunalna knjižnica, beleženje pohval in drugi.

S pomočjo inovacije je podjetje izboljšalo organizacijski klimo, učinkovitost, storilnost, zmanjšalo absentizem in izboljšalo številne kazalnike poslovanja.
 


« NAZAJ NA SEZNAM

Preberite tudi...

263

RACIONALNA RABA PITNE VODE ZA OBMOČJE VODOVODNIH SISTEMOV BIZELJSKO IN KRIŽE

Objava: 12.07.2024

Do preklica velja racionalna raba pitne vode!

Neimenovano

Pričetek akcije "Ta starim je odzvonilo"

Objava: 26.03.2024

Do 20. 7. 2024 podjetje ZEOS zbira mobilne telefone in tablice, ki jih ljudje več ne potrebujejo.

index

USKLADITEV PODATKOV ZA OBRAČUN KOMUNALNIH STORITEV

Objava: 05.09.2022

Preberite obvestilo!

eKomunalko stran

Prenovljeni portal eKomunalko že čaka na vas

Objava: 01.08.2022

Vabljeni k prijavi in uporabi!

Komunala Brežice d.o.o. 2024 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave