OBVESTILO: Uporabnike iz Gabrja pri Dobovi obveščamo, da bo od petka, 4. 9. 2020 do srede, 30. 9. 2020, med 7.30 in 14.30 uro občasno motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Vsa obvestila, vezana na delovanje Komunale Brežice, v času ko veljajo še nekateri ukrepi povezani s COVID-19, najdete tukaj. ZAPRI

Projektu Komunale Brežice se je pridružila tudi družba Posavc

posavc Projekt »Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe«, s katerim smo pričeli lani, ima čedalje več podpornikov. Pridružila se nam je tudi družba Posavc, ki deluje na področjih upravljanja s človeškimi viri, zaposlovanja, izobraževanja in zagotavljanja tehnične varnosti.

Dogovor o sodelovanju sta podpisala Igor Vogrinc, direktor družbe Posavc, in Darko Ferlan, vodja sektorja gospodarskih javnih služb Javnega podjetja Komunala Brežice, ki je Vogrincu predstavil tudi druge okoljske projekte, kot sta »Prinesi – odnesi« in »Hrana sodi na krožnik, ne v smeti«.

 Veseli nas, da lokalno okolje prepoznava naša prizadevanja na področju ozaveščanja ljudi o pomenu varovanja okolja in naravnih virov. Pomen projekta, s katerim spodbujamo pitje vode iz pipe, ki je ena najboljših v slovenskem prostoru, je prepoznala tudi Zbornica komunalnega gospodarstva in ga vključila v državno strategijo pobude 'Skupaj za boljšo družbo', kar pomeni, da ga bodo na podoben način izvajala tudi druga komunalna podjetja v Sloveniji.«   


« NAZAJ NA SEZNAM

Preberite tudi...

l_942

Obvestilo uporabnikom

Objava: 09.09.2020

Navodila za obisk sprejemne pisarne Komunale Brežice.

65652971_fp-xl

Urnik svetovalne pisarne MKČN za mesec september

Objava: 31.08.2020

Objavljamo urnik delovanja svetovalne pisarne MKČN za mesec september. Svetovalna pisarna v Brežicah deluje na novi lokaciji - Centralna čistilna naprava Brežice.

Komunala portreti-3

»Prinesi-odnesi« odpira svoja vrata na zadnjo počitniško soboto

Objava: 27.08.2020

»Prinesi-odnesi« odpira svoja vrata na zadnjo počitniško soboto.Vabljeni med 8. in 12. uro!

nevarni odpadki slika

ZBIRANJE NEVARNIH ODPADKOV

Objava: 12.08.2020

Za gospodinjstva je brezplačno.

Zajeta slika1

NOVOST ZA VSE, KI STE SPOROČALI STANJE NA VODOMERU PREKO E-POŠTE

Objava: 11.08.2020

Sprememba s 1. 9. 2020.

Komunala Brežice d.o.o. 2020 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko