OBVESTILO: NOVO: V petek, 14. 12. 2018, bo do poznih popoldanskih ur (predvidoma do 18.00 - 19.00 ure) še motena dobava pitne vode na območju Bušeče in Vrhovske vasi ter Vinjega Vrha, Hrastka, Gradiščka in Belinja, zaradi polnenja vodohrana po popravilu okvare. Prosimo za razumevanje!

Obveščamo vas, da smo
, od 25. 10. 2018 naprej, na voljo na novi lokaciji na Cesti bratov Milavcev 42, Brežice. Vabljeni.
  ZAPRI

Želite brezplačen Organko ali rumeno hišno posodo? Naročite pri nas.

Zajeta slika Bi tudi vi želeli, da v vaši kuhinji ne bi bilo neprijetnih vonjav, ki pridejo iz bioloških odpadkov, hkrati pa bi poskrbeli za lasten kompost? Prava rešitev je Organko, eleganten kuhinjski kompostnik.

Nihče namreč ne mara vonjav, ki se pojavijo iz običajnih košev za organske odpadke v naših kuhinjah, v toplejši sezoni pa se jim pridružijo še nadležne mušice. Zdaj vam Komunala Brežica ponuja idealno priložnost, da naenkrat poskrbite za svoje gospodinjstvo in naredite nekaj dobrega tudi za okolje.

Druga možnost pa je rumena hišna posoda, ki jo prav tako prejmete brezplačno.

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na prejemanje e-računov, položnic v vaš e-poštni predal ali računov v mobilno denarnico. To storite tako, da izpolnite soglasje za prejemanje e-računov na naši spletni strani.


Še ne poznate Organka?
  • Organko je super kuhinjski kompostnik, v katerega odlagamo ostanke sadja in zelenjave, ki se najpozneje v štirih tednih fermentirajo v kompost,
  • z njim sami pridelate povsem brezplačno naravno gnojilo za zalivanje lončnic,
  • vaša kuhinja bo brez neprijetnega vonja in nadležnih insektov,
  • zanj ne potrebujete vrečk za odpadke,
  • zmanjšali boste stroške ravnanja z biološkimi odpadki.

Kuhinjski kompostnik Organko  ali rumeno posodo odpadno embalažo za svoje gospodinjstvo dobite popolnoma vsi, ki se prijavite na prejemanje naših položnic v e-obliki. Tako boste prispevali k varovanju okolja, hkrati pa se bodo znižali stroški komunalnih storitev. Odlična ideja, se vam ne zdi?

 


« NAZAJ NA SEZNAM

Preberite tudi...

Komunala

ZELENO POSAVJE - za naravo in zdravje

Objava: 05.03.2018

S projektom želimo izboljšati ozaveščenost prebivalcev regije Posavje, o pomenu ohranjanja narave, okolja in ekologije, in sicer o ponovni uporabi stvari, krožnemu gospodarstvu, pomenu pitja vode iz pipe, zmanjšanja zavržene hrane in ločenega zbiranja odpadkov (jedilno olje, kavna usedlina).

logo

Plastična vrečka si ne zasluži všečka

Objava: 25.10.2016

Kot družbeno odgovorno in okoljsko zavedno podjetje se zavedamo, da je eden izmed večjih okoljskih izzivov prihodnosti problematika plastičnih vrečk, ki predstavlja resno grožnjo našemu planetu.

6

Ekološki projekt »Ohranimo čisto okolje«

Objava: 21.09.2016

Živimo v času velikega tehnološkega razvoja in skokovitega napredka na vseh področjih človeškega življenja.

FOTO1

Za čisto okolje vozim na jedilno olje

Objava: 10.01.2018

Odpadno jedilno olje je odpadek, za katerega praviloma ne pomislimo, da bi lahko bil škodljiv za naravo. Zaradi tega ga večina gospodinjstev ne odlaga pravilno in tako ne poskrbi, da se ta odpadek ponovno uporabi kot ekološko gorivo.

Hrana sodi na krožnik ne v smeti

Hrana sodi na krožnik, ne v smeti!

Objava: 01.09.2016

V podjetju se vseskozi zavzemamo za ohranjanje okolja in čiste narave. Zavedamo se, da je eden izmed glavnih izzivov prihodnosti problematika zavržene hrane.

Komunala Brežice d.o.o. 2018 - vse pravice pridržane | O piškotkih