OBVESTILO: DO PREKLICA ODVOZ BIOLOŠKIH ODPADKOV NA DOLOČENIH OBMOČJIH OBČINE BREŽICE IZJEMOMA V POPOLDANSKEM ČASU
Uporabnike obveščamo, da bomo do nadaljnjega, zaradi okvare komunalnega vozila, odvoz bioloških odpadkov na določenih območjih občine Brežice izvajali v popoldanskem času. 
Lepo prosimo, da zabojnike pustite na prevzemnih mestih dlje kot običajno (vsaj do 22. ure) oz. da pred vračilom na mesto preverite, če je zabojnik izpraznjen.
  ZAPRI

Projekt Prinesi - odnesi

IMG_4109
Projekt smo začeli junija 2015 in do začetka leta 2020 v ponovno uporabo predali že več kot 54.000 uporabnih predmetov. S tem smo razveselili marsikoga, ki si v teh težkih časih težko kaj privošči in hkrati odložili za približno 24 ton manj kosovnega odpada.
Cilj družbeno odgovorne pobude je spodbuditi obiskovalce k ponovni uporabi stvari in s tem k zmanjšanju količine odloženih kosovnih odpadkov.
 
Akcija brezplačne menjave uporabnih stvari se je med občani izredno »prijela«, saj občani prinesejo na soboto tudi do 1200 in odnesejo čez 500 uporabnih stvari, med drugim oblačila, obutev, igrače, otroško opremo, gospodinjske aparate in drugo.

Obiskovalce tudi naprošamo, da pred oddajo predmetov na akcijo Prinesi-odnesi pozorno pregledate in izpraznite vsebino torbic, žepe plaščev, hlač itd. za morebitne najdene pozabljene osebne predmete ne odgovarjamo. Oblačila in ostali predmeti naj bodo čisti.
 
Informacije: Simona Šekoranja (simona.sekoranja@komunala-brezice.si, 051 310 847)

Rezervacija željenih stvari: V kolikor potrebujete specifične stvari (npr. otroška oblačila ipd), nam to sporočite na simona.sekoranja@komunala-brezice.si ali pokličite na 051 310 847. V tem primeru vas umestimo na seznam rezervacij in če dobimo željene stvari, vas o tem obvestimo.

Objava fotografij prejetih predmetov na komunalni FB strani: družabna omrežja so zelo koristno orodje za izmenjavo stvari. Spremljajte našo FB stran, kjer večkrat objavimo zanimive ali zaželjene predmete in jim tudi na tak način podarimo novo življenje.
 
Podarite starim stvarem novo življenje tudi vi!
IMG_198812.3IMG_4100IMG_1994IMG_1992 (002)DSC_0824IMG_4108
Komunala Brežice d.o.o. 2024 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave