OBVESTILO: Uporabnike pitne vode iz Razlagovega brega na Čatežu ob Savi obveščamo, da je danes, 19. 7. 2024, do predvidoma 13.30 ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

Uporabnike pitne vode iz ulice Ob potoku v Brežicah obveščamo, da bo v ponedeljek, 22. 7. 2024, med 7.00 in 10.00 uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Objavljeno je obvestilo o racionalni rabi pitne vode na območju VS Bizeljsko in Križe.

DO PREKLICA ODVOZ BIOLOŠKIH ODPADKOV NA DOLOČENIH OBMOČJIH OBČINE BREŽICE IZJEMOMA V POPOLDANSKEM ČASU
Uporabnike obveščamo, da bomo do nadaljnjega, zaradi okvare komunalnega vozila, odvoz bioloških odpadkov na določenih območjih občine Brežice izvajali v popoldanskem času. 
Lepo prosimo, da zabojnike pustite na prevzemnih mestih dlje kot običajno (vsaj do 22. ure) oz. da pred vračilom na mesto preverite, če je zabojnik izpraznjen.

  ZAPRI

Vzdrževanje cest

Redno vzdrževanje cest obsega sklop dejavnosti in opravil, potrebnih za omogočanje prevoznosti cest in varnosti prometa kakor tudi ostalih uporabnikov cest. Službo opravljamo v skladu s predpisi in zakoni, s strokovno usposobljenimi ljudmi in sodobno tehnologijo ter mehanizacij. Z rednim vzdrževanjem cest si prizadevamo podaljšati njihovo življenjsko dobo in zmanjšati potrebe po investicijskem vzdrževanju.

Spremljanje del zagotovimo z uporabo programske opreme – aplikacije VGRC, ki omogoča letno, mesečno, tedensko in dnevno planiranje, dnevno prijavo del ter dokumentiranje del. Dokumentacija vsebuje podatke o infrastrukturi na katerih so bila dela izvedena, količine del, potrošen čas in material ter slikovni material.


e-ceste
 
Komunala Brežice d.o.o. 2024 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave