OBVESTILO: Uporabnike naselja Loče obveščamo, da bodo možne krajše prekinitve dobave pitne vode zaradi del na vodovodnem omrežju do predvidoma srede, 3. 6. 2020.
JAVNO NAROČILO: »Odprava okvar na javni infrastrukturi, izvedba in popravilo komunalnih priključkov in gradnja komunalne infrastrukture v letih 2020 in 2021« Rok za sprejem ponudb se podaljša do 28. 5. 2020 do 12:00 ure.


Vsa obvestila, vezana na delovanje Komunale Brežice, v času epidemije korona virusa najdete tukaj. ZAPRI

Učeča se organizacija

uceca
Komunala Brežice je v letu 2015 pridobila certifikat z nazivom Učeča se organizacija (LearningBrand), ki ga podeljuje LifeLearningAcademia. Cilj učečih se organizacij je poudariti in promovirati pomen izobraževanja ter spodbuditi podjetja k zavedanju, da sta učenje in znanje sestavini, brez katerih organizacije v prihodnje ne bodo mogle uspešno delovati in obstati.

Komunala Brežice se je s prevzemom certifikata zavezala, da bo še naprej, tako kot do sedaj, mlade motivirala, mentorirala in spodbujala k inovativnemu razmišljanju in ambicioznem delu.

V sklopu aktivnosti izvajamo številne aktivnosti, kot so: prenos znanja med mentorji in mentoriranci, razvijanje možnosti za prenos znanja, zunanja in notranja izobraževanja, pridobivanje kompetenc, in druge.
Komunala Brežice d.o.o. 2020 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko