OBVESTILO: Uporabnike pitne vode iz Rimske ceste na Čatežu ob Savi obveščamo, da bo v ponedeljek, 4. 12. 2023, med 8.00 in 15.00 uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.
  ZAPRI

Zavzeti zaposleni

Najbolj vidne sestavine vsakega podjetja so ugled, kakovost izvedbe storitev, rezultati, zavzetost in zadovoljstvo zaposlenih s podjetjem. V storitvenih dejavnostih so zaposleni srce in duša. Od njih je v največji meri odvisno, kakšna bo stopnja zadovoljstva kupcev z izvedenimi storitvami, kakšno bo število reklamacij in kakšen bo ugled podjetja. Podjetje Komunala Brežice že od ustanovitve dalje gradi uspehe na zavzetih in zadovoljnih zaposlenih. S tem zavedanjem in vrednotami nam je uspelo v  zgraditi močno organizacijsko kulturo, ki se seveda še razvija.

Celostni model sistema inovacij v Komunali Brežice 3 x 12 je avtorsko delo zaposlene na Komunali Brežice, vodje splošnih služb Petre Grajžl in je nastal na podlagi izvedenih raziskav. Temelji na treh sklopih, in sicer: idealna organizacijska kultura, zavzetost zaposlenih in sistematično spodbujanje idej. Vsak sklop temelji na dvanajstih temeljih. 
Komunala Brežice d.o.o. 2023 - vse pravice pridržane | O piškotkih
Komunalko
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave